E bija i dha shpirt në mes të rrugës në Kroaci, prek me fjalët shqiptari: O Anjezë ia këpute shpirtin babait

admin 0

E bija i dha shpirt në mes të rrugës në Kroaci, prek me fjalët shqiptari: O Anjezë ia këpute shpirtin babait

Një ak sident tr agjik ka ndodhur dje në autostradën Sllavonski Brod të Kroacisë, ku autobusi i linjës Frankfurt-Prishtinë u a ksi dentua dhe si pas ojë dhjetë persona hu mbën jetën.
D himbjen për humbjen e së bijës përmes një postimi prekës e ka shprehur edhe babai i saj. “Anjez ma kpute shpirtin bab ne xhenet te takoft babi”, ka shkruar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *