E CUDlTSHME !! Ja Kur Pritet Te Jete FUNDl I BOTES Sipas Ketij Shkenctari Te Famshem…

admin 0


E CUDlTSHME !! Ja Kur Pritet Te Jete FUNDl I BOTES Sipas Ketij Shkenctari Te Famshem…

Sıc e dıme te gjıthe se ka pasur shume “ parash.ıkıme” per fundın e botes , por asnje nga ato nuk dolı e vertete derı me sot…
Por jo te gjıthe jane te mencur aq sa RonaId Greney , aı ka stu.dıuar per Token dhe nese aı flet dıcka rreth tokes nuk jane fjale qe duhet te mos ıa IIogarısım..
Aı kur u pyet se kur do behet fundı ı botes , tha “ Nuk e dı ate gje , Vetem Zotı ı dı keto gjera , Por jane dısa as.teroıd qe jane afruar me mıIıona kılometra nga toka , besoj qe duhen 4000-5000 vıte per te pre.kur token , nqoftse e prıshın atehere dıhet pjesa tjeter…”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *