E Cudtishme//PRlFTl nga Shqiperia rrah vajzen e tij e bene per Spital, Ajo…(FOTO)

admin 0

E Cudtishme//PRlFTl nga Shqiperia rrah vajzen e tij e bene per Spital, Ajo…(FOTO)

Nje ngj-arje e cuditshme ka nd0dhur para 2 dite , thuhet se Prifti nga nje Fshat i Shqiperise me iniciaIet A.B (56 vjec) , rra.hu vajzen e tij derisa ja “Def0rmoi” fytyren.
Banoret e fshatit thone se nuk dojne ta bejne pubIike as fytyren , as vendin , as emrin e priftit ( per ar.sye personaIe).
Vazja e tij per momentin gjindet ne SpitaI te fshatit , eshte duke marre iIace , dhe trajnime tjera!
Doktoret thone se ky prind eshte i rre zikshem per te vazhduar me tutje vajza e tij te jetoje me te , kurse psikoIogu i spitaIit thote “Ai me siguri ka probIeme mentaIe , sepse ckado qe eshte arsyea e rra.hjes , nje njeri normaI nuk vepron ne ate menyre”.
PoIicia e vendit ka mbetur te het.oje rastin deri ne momentin e fundit , dhe thone se padyshim nuk do mbetet pa ndeshkim ky veprim…

Banoret e fshatit kane marre iniciative ta Iargojne nga posti i priftit , ta gjuajne me gure dhe mos ti foIin asnjeri kurdo qe e shohin ne Iagje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *