‘E daIIova në duѕh’, rrëfimi рrekëѕ i 24-vjeçares ѕhqiрtare që mрoѕhti kanсerin: Më ranë fIokët…VIDEO

admin 0

‘E daIIova në duѕh’, rrëfimi рrekëѕ i 24-vjeçares ѕhqiрtare që mрoѕhti kanсerin: Më ranë fIokët…VIDEO

E ftuar sot në studion e “Abc-ja e mëngjesit”, ishte Megi Alimuçaj, 24 vjeç, e cila tregoi historinë e saj frymëzuese sesi arriti ta mposhte ka ncerin. Megi ishte vetëm 22 vjeç ku u di agnostikua me kancer gjiri ndërsa sot për fat të mirë është shëruar.
“3 ditë para se të mbushja 22 vjeçe u diagnostikova me ka ncer gjiri. I gjithë viti shkoi duke lu ftuar me këtë së mundje. E kam dalluar rastësisht në dush duke prekur veten. Ishte një farë mase e cila nuk më jepte asnjë dhimbje gjatë ditës. Për 6 muaj e kam mbajtur nën kontroll. Askush nuk e mendonte se mund të ishte ka ncer.
Por rezultoi e tillë. Sa më shumë kalonte koha aq më shumë bëhej e dallueshme. Të gjithë kurimin tim e kam ndjekur në Selanik. Unë kam qenë shumë e fortë që në fillim. I kam thënë vetes para pasqyrës që ka nceri ka gjetur njeriun gabuar, unë do e mund”, tregoi Megi.

“Kurimi ka ato të vetat, bien flokët, vetullat. Por mua më ka pëlqyer edhe vetja pa flokë. Tasni që kam kaluar këtë sëmundje dua të ndihmoj njerëz të tjerë. Përpara se të nisja kimion mjeku më informoi për të gjitha pasojat, dhe mes tyre më renditi edhe rënien e flokëve. Më ka thënë vetëm një fjalë: ti ke sytë më të bukur në botë dhe çfarë do të ndodhë ti do jesh shumë e bukur.Pas kimios së dytë flokët filluan të më binin, e kuptova se më ranë shumë dhe ka qenë babi im që më mi preu vetë”, u shpreh Megi e cila pasi mposhti këtë sëm undje hapi faqen e saj motivuese RrezeCS.com për të ndihmuar gratë që preken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *