E deshi ZOTI e mori afër vetës.. E dhím bshme: V des i riu shqiptar

admin 0

E deshi ZOTI e mori afër vetës.. E dhímbshme: V’des i riu shqiptar (FOTO)

Një 22-vjeçar shqiptar ka mbetur i vr arë gjatë një sh erri me thíka në Angli.
Víktíma është identifikuar si Armend Xhika.
Sh erri mësohet se ka ndodhur të enjten, 13 maj, në rrugën e quajtur “Earl Marshal” në Burngreave.
I riu fillimisht është dërguar i p lagosur në Spitalin e Përgjithshëm në Veri, por nuk ka mundur të iu mbíjetoj p lagëve të marra nga sh erri b rutal.
Gjatë sh errit ka mbetur i p lagosur dhe një 20-vjeçar, i cili po kurohet në spítal.
Burimet bëjnë me dije se janë a rrestuar pesë persona në lidhje me v rasjen e Armend Xhikës, ndërsa polícia po bën thirrje për dëshmítarë për z bardhjen e n gjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *