E dhímbѕhme, νd es 13 νjeçari nga Kosova që рo kērkonte ndihmē për ѕhērim

admin 0

E dhímbѕhme, νdеѕ 13 νjeçari nga Kosova që рo kērkonte ndihmē për ѕhērim

Erhan Erhan Mushla, 13-vjeçari nga Rahoveci, vua nte nga një së mundje e rëndë në mu shkëri dhe operacioni i tij duhet të bëhej jashtë vendit.
Mirëpo, fat keqësisht, ai nuk i mbijetoi së mundjes, duke nd ërruar jetë sot, shkruan Syri Kosova.

Lajmin e kanë bërë të ditur përmes një shkrimi në Facebook zyrtarët e shkollës ku ai mësoi.
“Na la një shok i mirë, e pabesueshme Erhan që ike kaq shpejtë, Zoti të dhëntë paqe e qetësi për shpirtin tënd. Shokët dhe shoqet e klasës VII/1 SH.F.M.U “Isa Boletini” Rahovec.
E nderuara familja Mushla me dhe mbje e pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të nxënësit tonë Erhanit, ndajmë dhembjen me hu mbjen e nxënësit të nderuar, shembëlltyra e tij prej një nxënësi shembullor do të mbetet gjithmonë në zemrat tona si një kujtim i paharruar.

Drejtoria e shkollës dhe Këshilli i Arsimtarëve SH.F.M.U “Isa Boletini” Rahovec” thuhet në njoftim.
Ngushëllime familjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *