E dhímbshme: Brenda pak ditësh dy vëllezër humbën jetën (FOTO)

admin 0

E dhímbshme: Brenda pak ditësh dy vëllezër humbën jetën (FOTO)

Numri i v dekjeve nga K0VíD në vendin tonë vazhdon të jetë i madh.
Ky vírus ditët e fundit p reku jashtëzakonisht shumë një familje nga Malisheva.
Brenda pak ditësh dy vëllezërve K0víd ua mori j etën.
Muharrem dhe Milaim Mazreku nuk arritën ta p ërballojnë vírusín që i p reku.
Kujtojmë se vetëm dje n dërruan j etë 8 persona nga K0víd-i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *