E dhímshme: Pasi humbi djalin dhe vajzën, burri jep shpirt papritmas: E la gruan vetëm

admin 0

E dhímshme: Pasi humbi djalin dhe vajzën, burri jep shpirt papritmas: E la gruan vetëm

Një baba 61 vjeçar ka hu mbur jetën nga një mp iksje gj aku pasi djali i tij, 12 vjeç dhe vajza 18 vjeçe kishin dhënë shpirt më herët si pasojë e ak si ndeteve.
Ndërtuesi Nick Breese dha shpirt papritur nga një mpik sje gja në mushkëritë e tij në tr agj edinë e tretë që i ndodhi familjes Uellsiane.
Ai do kujtohet si një burrë dhe një baba i dashur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *