E dhímshme: Vajza jep shpirt në shtëpinë e saj, ishte vetëm 23 vjeç dhe kaq e bukur (FOTO)

admin 0

E dhímshme: Vajza jep shpirt në shtëpinë e saj, ishte vetëm 23 vjeç dhe kaq e bukur (FOTO)

Danielle Brookes kishte dhënë shpirt teksa anash kishte lënë një letër në apartamentin e saj.
Mirëpo ajo dukej kaq e lumtur por në datën 18 maj ajo kishte ditëlindjen.
Nga ana tjetër mësohet se ajo i ka dërguar sms njerkës së saj ku i thoshte se do pergatiste festë duke nisur që nga data 17 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *