E dhímshme: Valmiri ishte agjërueshëm kur ndodhi ngjarja në Mitrovicë!

admin 0

E dhímshme: Valmiri ishte agjërueshëm kur ndodhi ngjarja në Mitrovicë!

Dje në tregun e Mitrovicëa ndodhi një n gjarje e r ëndë, pasi i vr arë mbeti një person dhe dy të tjerë u pl agosën.
I vr arë mbeti 27 vjeçari, Valmir Fazliu, nga fshati Dolak i Vushtrrisë, shkruan Jepi zë.
Sipas dëshmítarëve, Valmiri kishte qenë agjerueshëm në momentin kur u v ra.
Ndërkohë, familjarët kanë vendosur që v arrimi i tij të bëhet me namazin e drekës.

27 vjeçari ka qenë djalë ha sreti dhe njihej si një punëtor i madh. Familja e tij merren për shumë kohë me punimin e tokës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *