E FUNDIT/ 200 miliard euro investime në Durrës, Ju premtoj se do ta bëj Dubain e dytë dhe do..

admin 0

E FUNDIT/ 200 miliard euro investime në Durrës, Ju premtoj se do ta bëj Dubain e dytë dhe do..

Tani Mohamed Alabbar thotë se investimet në Durrës do të jenë më të mira në se Dubai. Drejtuesi i kompanisë Emaar, e cila synon të investojë 200 miliardë euro në qytetin bregdetar shqiptar.
Në intervistën e rrallë që dha tregoi disa prej gabimeve që kompania e tij kishte bërë në Dubait. Alabbar tha se kishte mësuar nga këto gabime dhe për këtë arsye Durrësi do të jetë më mirë.
Dhe se investimet në Durrës do të jenë më të mira në se Dubai i cili synon të investojë shume para ne qytetin bregdetar shqiptar, ditorja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *