E FUNDIT // Albin Kurti Edhe Nje SHKARKIM Tjeter …

admin 0

E FUNDIT // Albin Kurti Edhe Nje SHKARKIM Tjeter …

Të enjten me vendim të Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Pub.like Qendrore-Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës “Infrakos” është shkarkuar kryeshefi ekz eku ti v i ndërmarrjes, Hysen Nikçi.Nga kjo ndërmarrje kanë konf irmuar për Ekonomia Online, se Nikçi nuk është pajtuar me vendimin e Bordit, për çka edhe do të mbajë konf.erencë për medie në orën 12:00.
Përderisa Qev.eria me 21 maj kishte marrë vendim për emërimin e bordit të Përkohshëm të Drejtorëve të Ndërmarrjes me këtë përbërje: Enis Berisha, kryesues; Ardita Salihu, anëtare; Fitnese Ismajli, anë.tare dhe Afrim Mehmetaj, anëtar.Por tani pas ketij vendimi te Kryem.instrit Albin Kurti mbetet te shihet kryesia e re.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *