E FUNDIT | Burri I Donika Gervalles Nuk Ka Te Ndalur, Vazhdon Edhe Me Tutje Me Deklaratat E Tij Te “Forta”. Kjo Qe Sapo Tha Ne Keto Momente “Dridh” Opoziten

admin 0

E FUNDIT | Burri I Donika Gervalles Nuk Ka Te Ndalur, Vazhdon Edhe Me Tutje Me Deklaratat E Tij Te “Forta”. Kjo Qe Sapo Tha Ne Keto Momente “Dridh” Opoziten

E FUNDIT | Burri i Donika Gervalles nuk ka te ndalur, vazhdon edhe me tutje me deklaratat e tij te “forta”. Kjo qe sapo tha ne keto momente “dridh” opoziten
Burri i Donika Gërvallës: Vetëm frikacakët sulmojnë në mënyrë prim,itive.Stefan Schwarz, ish-deputet gjerman dhe bashkëshorti i kryediplomates së Kosovës, Donika Gërvalla, i ka dalë në mbrojtje asaj, duke thënë se vetëm frikacakët përpiqen ta sulmojnë dikë në mënyrë prim,itive.Kështu, Schwarz u është kundërpërgjigjur akh,uzave të opozitëz drejtuar zëvendëskryeministres Donika Gërvalla lidhur me rikthi,min në vëmendje të një deklarate të kësaj të fundit kur i quante kh,rimi, ënelë ish-krerët e UÇK-së.Ai shkroi gjatë për kontributin e tij në afirmimin e Kosovës.“Ja vlen ckc, ërcën,himet me vh,dekjë e që kam marrë. Më në fund e ndalëm regjimin serb të Millosheviqit, duke përfshirë minionet e tij si Vuqiqi dhe Daqiqi”, ka shkruar ndër tjerash Schwarz.Postimi i tij i plotë:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *