E FUNDIT // Deputetja Franceze ‘Ofendon’ Rende Kosoven Nuk I Ka Kursyer Fjalet Aspak…Duhet Nje Reagim I Menjehershem !!!

admin 0

E FUNDIT // Deputetja Franceze ‘Ofendon’ Rende Kosoven Nuk I Ka Kursyer Fjalet Aspak…Duhet Nje Reagim I Menjehershem !!!

Deputetja e Parlamentit Evropian që vjen nga partia e eks.tre.mit të djathtë në Francë ‘Fronti Nacional’ Dominique Bilde, ka kri.tik.uar presidentin francez, Emmanuel Macron për pritjen që ia ka bërë kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti duke thënë se Macron po ia hap derën Kosovës që sipas saj “është e rrë.nu.ar nga kr.lmi dhe isl.am rad.ik.al”.Bilde ka shpërndarë një shkrim të gazetës franceze “Le Figaro” për takimin Kurti-Makron ku thuhet se presidenti Emmanuel Macron ia hap dyert Kosovës për t’u bërë pjesë e Bashkimit Evropian.
“Nuk njihet nga pesë shtete anëtare, i rrënuar nga krl,mi dhe isl.ami rad.ik.al, Kosova do të ishte gjithsesi e mirëpritur në BE. Ne pyesnim veten se çfarë do të ketë pas Brexit-it. Tani kemi përgjigjen.”, ka shkruar ajo.Deputetët francezë në Parlamentin Evropian që vijnë nga partia e eks.tre.mit të djathtë njihen për qëndrimet e tyre kun.dër pavarësisë së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *