E FUNDIT | Enver Hoxhaj Me Fjalë Të Rënda Për Kurtin-Po e “Fajson” Kurtin Per Vizat…Komenti Juaj?

admin 0

E FUNDIT | Enver Hoxhaj Me Fjalë Të Rënda Për Kurtin-Po e “Fajson” Kurtin Per Vizat…Komenti Juaj?

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, thotë se maji i vitit 2021, Dita e Evropës, e gjenë Kosovën pa liberalizim të vizave, pa status të kandidatit dhe fat keqë si sht, pa rrugë të qartë për të ardhmen evropiane.Hoxhaj përmes një postimi në Facebook thotë se Qeveria e sotme, njëherit opozita e dikurshme, ka lëkundur besimin e qytetarëve të Kosovës në Bashkimin Evropian dhe ka dëmtuar shumë herë progresin e arritur.

Postimi i tij:Edhe maji i vitit 2021, Dita e Evropës, e gjenë Kosovën pa liberalizim të vizave, pa status të kandidatit dhe f atk eqës isht, pa rrugë të qartë për të ardhmen evropiane.Qeveria e sotme, Opozita e dikurshme, ka lëkundur besimin e qytetarëve të Kosovës në Bashkimin Evropian dhe ka dë mt uar shumë herë progresin e arritur.
Po ashtu, edhe vetë BE-ja është vonuar në përmbushjen e premtimeve dhe obligimeve karshi qytetarëve të Kosovës, posaçërisht në liberalizimin e vizave.Kosova nuk ka tjetër alternativë dhe duhet të mbetet e përkushtuar në orientimin e saj evropian, por edhe Evropa duhet të tregohet seri oze dhe e angazhuar në plotësimin e obligimeve ndaj qytetarëve tanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *