E fundit! Hoxha i njohur në gjendje të rëndë shëndetësore, shtrohet urgjent në spital.

admin 0

E fundit! Hoxha i njohur në gjendje të rëndë shëndetësore, shtrohet urgjent në spital.

K0R0NAVlRUSl i ka lene pasoja te re nda Hoxhes se njohur nga Kosova, Shefqet Krasniqi.
Gazeta inFokus mëson se hoxhë Krasniqi është shtruar në Klinikën Infektive pasi iu r ëndua gjendja shëndetësore.
Në faqen e tij në rrjetet sociale u njoftua për ndjekësit se Krasniqi ka probleme dhe nuk do të mund të mbajë mbajë ligjëratën e përjavshme për shkak të problemeve shëndetësore. “Këtë javë nuk do të mbahet ligjërata e përjavshme e tefsirit për arsye shëndetësore të hoxhës Shefqet Krasniqi, me lejen e Allahut do të vazhdojmë nga java e ardhshme”, thuhet në njoftimin në faqen e Krasniqit në Facebook.
Gazeta inFokus ka tentuar të kontaktojë me Krasniqin por nuk është marrë asnjë përgjigjië nga ana e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *