E FUNDIT! Kryem.inistri Rama takim me Sekr.etarin Ame.rikan të Shtetit….

admin 0

E FUNDIT! Kryem.inistri Rama takim me Sekr.etarin Ame.rikan të Shtetit….

Sekr.etari Ame.rikan i Shtetit, Antony Blinken do të zhvillojë sot një takim me kryem.inistrin e Shqipërisë, Edi Rama. Lajmin e ka bërë të ditur Depa.rtamenti Amer.ikan i Shtetit, ku thuhet se ky takim do të zhvillohet sot pasdite në Bruksel në orën 17:30.
Sekr.etari Blinken shoqëron Presi.dentin Joe Biden gjatë udhëtimit në Mbretëria e Bashkuar, Belgjikë dhe Zvicër. Kujtojmë që Sek.retari amerikan i Shtetit, firmosi vendimin për të shpallur “non grata” në SH.BA ish-Kryem.inistrin e Shqipërisë, Sali Berisha dhe anëtarë të afërt të fam.iljes së tij.Nga ana e tij, Berisha paralajmëroi ngritjen e një padie në një prej gjykatave franceze për Sek.retarin Blinken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *