E FUNDIT / Kryetarja e Speciales neser ne vizite ne Kosove – Ja cila eshte arsyeja

admin 0

E FUNDIT / Kryetarja e Speciales neser ne vizite ne Kosove – Ja cila eshte arsyeja

Kryetarja e Gjykatës Speciale Ekaterina Trendafilova, të martën më datë 7 shtator do ta vizitojë Kosovën.Po ashtu bashkë me të do të vijë edhe administratorja Fidelma Donlon.Trendafilova dhe Donlon, do të flasin për mandatin, punën dhe zhvillimet e fundit në Dh.omat e Speci.aliz.uara të Kosovës.Kështu bëhet e ditur nga një komunikatë e lëshuar ditë më parë nga Sp.ecialja.
“Takimi ndërveprues shënon fillimin e një angazhimi të shtuar të Kryetares dhe të Administratores në veprimtaritë e komunikimit dhe ndërgjegjësimit të DHSK-së. Duke pasur parasysh rregulloret e shë.nde.tit dhe të si.gur.isë si rezultat i pa.nd.em.isë globale.Kryetarja dhe Administratorja po shfrytëzojnë mundësinë e parë për të udhëtuar në Prishtinë për t’u takuar me shoqërinë ci.vile dhe të tjerët”.E para e Speci.ales pritet ta vizitojë edhe Mitrovicën e Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *