E fundit! Me pushime ne Maldive, nuses se nipit te Enver Hoxhes, i ndodh gj.ema, ndodhet ne spital

admin 0

E fundit! Me pushime ne Maldive, nuses se nipit te Enver Hoxhes, i ndodh gj.ema, ndodhet ne spital

Rezarta Shkurta ka pësuar një in cident dhe ndodhet e shtruar në spital. Ajo ka postuar një foto në ‘Instastory’ teksa ndodhet e shtrirë në krevat në spital ndërkohë që në dorë ka një vogon dhe serumin pranë.
Ajo shkruan me ironi: Pushime në Maldive. Në foto shihet që pranë saj ndodhet bashkëshorti, Ermali i cili në ato momente ndodhej pranë derës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *