E FUNDIT / Nuk Do E Besoni Se Sa Eshte Pasuria E Vjosa Osmanit ! Para Ne Australi E Shtepi Ne Marigone..

admin 0

E FUNDIT / Nuk Do E Besoni Se Sa Eshte Pasuria E Vjosa Osmanit ! Para Ne Australi E Shtepi Ne Marigone..

Shtë.pia e Presidentes, Vjosa Osmani në Lagjen Marigona ishte bërë bujë në opinioni publik.Edhe pse ende nuk është vendosur, shtëpi ku do të jetojë Pre.sidentja e vendi është kogja luksoze, shkruan Gazeta Infokus.
Vendi ku do të banojë e parja e vendit po del të jetë edhe i shtre.njtë.Presidentja Osmani i ka borxh Marigona Hill 87 mijë e 900 euro kjo pa.si ajo ka nënshkruar kontratë për blerjen e kësaj ndërtese në këtë lagje./Gazeta InfokusKështu behet e ditur në deklarimin e pasurisë së Osmanit në Agjen.cinë Kundër Korrupsion.Osmani sipas këtij deklarim posedon dy shtëpi dy banesa, dy gara.zhda dhe një parcele tokë.Pasuri të cilat disa i kanë deklaruar si të bashkë.shorti, Prindon Sadriut.
Osmani ka 45 mijë e 648 euro në di.sa banka në Kosovë, Shkup e Australi.Shuma që posedon në Aus.trali është 570 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *