E FUNDIT / Sali Berisha Me Ne Fund Tregoi Se Sa Para Ka Te Mbledhura Ne Banke

admin 0

E FUNDIT / Sali Berisha Me Ne Fund Tregoi Se Sa Para Ka Te Mbledhura Ne Banke

Sali Berisha, ish kryeministri i Shqipërisë nuk ka hezituar të flasë në emi.sionin “Kojshia Show” edhe për pasurin e tij dhe parat që ka mble.dhur në Bank.
Ai tregon se sa para ka të kur.syera në bankë!
Shiko minutën e 13:44 te emi.sionit!/InfoKosova/.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *