E FUNDIT / Siria E Su.Imon Izraelin Menjehere Pas SuIme.Ve Te Palestines

admin 0

E FUNDIT / Siria E Su.Imon Izraelin Menjehere Pas SuIme.Ve Te Palestines

Asaj që i druheshin shumë ekspertë dhe krerë shtetesh duket se është duke ndo.dhur në konfIiktin mes Palestinës dhe Izraelit.
Pas suImeve nga miIitantët e Hamasit në Gaza dhe atyre të Hezbollahut në Liban, miI.itantët e një tjetër vendi kanë hedhur mjete shpërthyese drejt Izraelit.Nga sa raportohet nga Ministria e Mbrojtjes në Izrael, 3 rakta janë lëshuar nga Siria në drejtim të Lartë.sive Golan. Mjetet shpërthyese ranë pranë një fshati iz.raelit dhe fatmirësisht nuk raportohen të lënduar apo dëme.KonfI.ikti mes Izraelit dhe Palestinës është intensifikuar në ditët e fundit ku si pasojë e për.pIasjeve të ar.matosura dhe suImeve ajrore kanë humbur jetën mbi 100 persona nga të dyja pa.lët./a2news.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *