E FUNDIT/ UDBAshi Shkelzen Gashi tregon per opinionin Kosovar se kush e instaloi serbine ne Kosove per here te pare. Goditje e madhe kjo per kete parti

admin 0

E FUNDIT/ UDBAshi Shkelzen Gashi tregon per opinionin Kosovar se kush e instaloi serbine ne Kosove per here te pare. Goditje e madhe kjo per kete parti

Gashi-LDK-së: Serbinë në Kosovë e keni ri-in,staluar ju.Analisti politik, Shkëlzen Gashi, e ka kritikuar Lidhjen Demokratike të Kosovës duke thënë se Serbinë në Kosovë e kanë ri-in,staluar ata.Gashi thotë se ligji për Arsim në Komunat e Kosovës është miratuar në Kuvendin e Kosovës, më 21 maj 2008, me votat e de,putetëve të PDK-së, LDK-së dhe AAK-së.“Ky ligj në nenin 14 liston kompetencat e zgje,ruara të Komunës së Mitrovicës Veriore për ar,simin e lartë. Në pikën f., li gj,i thotë se Komuna e Mitrovicës Veriore do të sigurojë që Universiteti në Mitrovicën Veriore të ketë objekte dhe financ,im adekuat për veprim,tarinë e tij edhe nga burime të tjera insti,tucionale, ku specifikon fondet nga Republika e Serbisë”.“Kështu që, rreshti i dytë, i tretë dhe i katërt (PDK, LDK dhe AAK), ju lutem: QETËSI”, ka shkruar Gashi në llogarinë e tij në Facebook, trans,meton Klankosova.tv.

Kujtojmë se të prem,ten është vënë gur,themeli i “Universitetit paralel” në Mitrovicën e Veriut, ku qeveria serbe ka inves,tuar në objekt një shumë prej 6 milionë eurosh, teksa pjesë,marrës në ceremoni ishte edhe ministri serb në Qeverinë e Kosovës, Goran Rakiq.Analisti politik, Shkëlzen Gashi, e ka kri tik,uar Lidhjen Demokratike të Kosovës duke thënë se Serbinë në Kosovë e kanë ri-ins,taluar ata.Gashi thotë se li gj,i për Arsim në Komunat e Kosovës është miratuar në Kuvendin e Kosovës, më 21 maj 2008, me votat e deputetëve të PDK-së, LDK-së dhe AAK-së.“Ky li gj në nenin 14 liston kompetencat e zgje,ruara të Komunës së Mitrovicës Veriore për arsimin e lartë. Në pikën f., li gj,i thotë se Komuna e Mitrovicës Veriore do të si,gurojë që Universiteti në Mitrovicën Veriore të ketë objekte dhe financ,im adekuat për veprimtarinë e tij edhe nga burime të tjera insti,tucionale, ku specifikon fondet nga Republika e Serbisë”.“Kështu që, rreshti i dytë, i tretë dhe i katërt (PDK, LDK dhe AAK), ju lutem: QETËSI”, ka shkruar Gashi në llogarinë e tij në Facebook, trans,meton Klankosova.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *