E FUNDIT// Urime te gjitheve. E kemi edhe presidenten me te re te vendit tone me ne fund. HISTORIKE

admin 0


E FUNDIT// Urime te gjitheve. E kemi edhe presidenten me te re te vendit tone me ne fund. HISTORIKE

Vjosa Osmani e cila para ketij viti e ushtroi detyren e Presidentes se Kosoves pasi qe presidenti Thaci shkoi per ne Gi ykaten Speciale dhe Vjosa si kryetare e kuvendid u be UD Presidente. Me pas ne zgjedhjet e 14 shkurtit, ajo u shkeput nga LDK dhe e formoi nje subjekt me vete iniciativa GUXO se bashku ne koalicion me Albinin, ku pjese e marreveshjes se tyre ishte se nese fitojne Albini behet kryeminister kurse Vjosa presidente. Ata fituan zgjedhjet dhe sot u mbajt gjate tere dites seanca per votimin e presidentit te Kosoves, dhe me ne fund Vjosa u zgjedh si presidente e Shtetit perseri. Urime te gjitheve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *