E FUNDIT / Vjen Edhe Nje Lajm Shume I Mire Per Kosoven , Per Liberalizimin E Vizave

admin 0

E FUNDIT / Vjen Edhe Nje Lajm Shume I Mire Per Kosoven , Per Liberalizimin E Vizave

Eurodeputeti austriak, Lukas Mandl, ka shkruar për pesë vje.torin e marrëveshjes së Stabilizim Asociimit me Bashkimin Evropian.
Me an të një pos.timi në Twitter ai ka thënë se kjo ishte marrë.dhënia e parë kontraktuale mes BE-së dhe Republikës së Kosovës.
Ai thotë se përveç kësaj, ky ishte një moment historik në rrugën e Kosovës drejt anë.tarësimit në BE.
Në këtë kontekst, ai thotë se liberalizimi i vizave është vonuar dhe duhet të ndo.dhë tani.
“Pesë vjet më parë, Marrëveshja e Stabilizim-Asociimit me #Kosovën hyri në fu.qi. Si marrëdhënia e parë kontraktuale midis EU dhe RKS kjo ishte një moment historik i rëndësishëm në rrugën e Kosovës drejt anëtarësimit në BE. Liberalizimi i vizave është i vonuar dhe duhet të ndiqet tani”, ka shkru.ar ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *