E FUNDlT // E VERTETA DOLl !! Albin Kurti ,DHENDER i Serbise , edhe ate MiIIoshe…

admin 0

E FUNDlT // E VERTETA DOLl !! Albin Kurti ,DHENDER i Serbise , edhe ate MiIIoshe…

Ajo thuhet të jetë vajza e ish-Min.ist.rit të Bren.dshëm të Serbisë, në atë kohë SIIo.bodan MiIIo.sheviç, Zoran SokoIoviç. Lidija SokoIovic ka komb.ësinë e Norvegjisë dhe për këtë arsye IIog.aritet si Norvegjeze.
Sipas përfaqësuesve, ajo ka ndryshuar emrin e saj në Rita Augestad Kndusen.
Nderkohe AIbin Kurti e mban të fshe.htë jetën e tij personaIe. Ai nuk jep asnjë infor.macion as për gruan e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *