E Gjeni Dot Kush Është Këngëtarja E Njohur Në Këtë Fotografi? Zbulojeni!

admin 0


E Gjeni Dot Kush Është Këngëtarja E Njohur Në Këtë Fotografi? Zbulojeni!

Ajo është një këngëtare e dalluar në shumë aspekte dhe e respektuar nga gjenerata të ndryshme.
Shkurte Fejza cilësohet si një nga bylbylat e muzikës shqipe popullore, shkruan “Kosovarja”.

Ajo është një këngëtare e dalluar në shumë aspekte dhe e respektuar nga gjenerata të ndryshme.
Shkurte Fejza cilësohet si një nga bylbylat e muzikës shqipe popullore, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *