E Gjitha Në Kushte Shtëpie: Iilaçi Që Trajton Mykuun E Thonjve Për Një Muaj!

admin 0

E Gjitha Në Kushte Shtëpie: Iilaçi Që Trajton Mykuun E Thonjve Për Një Muaj!

Mykku i thonjve është një nga sëmunddjeet më të zakonshme që duket se nuk njeh gjini. Dhe gratë dhe burrat mund të vuajnë nga thonjtë e mykkuraa. Janë një sërë faktorësh që ndikojnë në krijimin dhe përkkeqësiimin e kësaj sëmunddjejee dhe ndër to përmendim: ekspozimi i vazhdueshëm në një mjedis të lagësht dhe të ngrohtë, këmbë të “djersitura”, higjiena apo sistemi ulët imunitar.Shërimi i thonjve të mykkur kërkon shumë kohë, por për fat të mirë mund të trajtohen dhë në kushte shtëpie në mënyrë efikase. Po ndajmë me ju recetën e “iilaçit” që do të eleminojë mykkunn e thonjve për 1 deri në 2 muaj.
Përbërësit: ½ filxhan sode buke; 4 gota ujë të ngrohtë; ½ filxhan kripë Epsom (eshte kripe magnesi dhe sulfati), ¼ filxhan uthull të bardhë.

Përgatitja: Kombinojini të gjithë përbërësit e mësipërme përveç uthulles. Si fillim zhysni thonjtë që keni me probleme në uthull dhe pas pak minutash me një copë apo pambuk lyejini me përzierjen që përmendëm më sipër dhe lidhini gishtat me një fashë. Përsëriteni procedurën çdo 10 orë për 1 muaj. Mykku do t’ju zhduket për një muaj dhe nuk do t’ju shfaqet më.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *