E Ka Fajin Monika? Dashamir Shehi Zbulon Çfarë Do Të Ndodhë Me Ilir Metën

admin 0

E Ka Fajin Monika? Dashamir Shehi Zbulon Çfarë Do Të Ndodhë Me Ilir Metën

Megjithëse lufta për ta larguar nga pushteti duket se sapo ka filluar, Shehi tregon se kjo është një nga periudhat më të mira të Metës pasi është bërë krah me opozitën. Të bëhesh krah me opozitën në një stuatë të tillë sipas tij është diçka e zgjuar por ama problemi më i madh qëndron tek bashkëshortja e tij.
Meta thuhet se është në një pozicion mjaft të vështirë lidhur me faktin se bashkëshortja e tij është kryetare e një partie opozitare.
“Kjo periudha e fundit është periudha më e mirë e Metës nga ana morale. Ai është rreshtuar haptazi me opozitës, të jemi të sinqertë, por ky është gjesti më i mirë politikisht. Të jesh me opozitën nuk është se je me kundër kushtetutën.
Meta është në një situatë të vështirë sepse gruaja e tij është kryetare e një partie opozitare dhe qysh në këtë moment është kompromentuar. Gabimet e tij janë të një natyre tjetër, kur sulmoi ambasadën amerikane sepse i ka bërë një dëm edhe opozitës. Ta kishte hapur kur erdhi letra, 6 muaj para zgjedhjeve.
Po a është Meta për tu hequr, sigurisht që jo. Unë mendoj se ai duhet të rrijë edhe një vit atje në presidencë se ndryshe ne nuk qeverisemi më as nga ana formale, se për substancë kemi kohë që nuk qeverisemi. Rama do të marrë çdo pushtet dhe të thotë se çdokënd që bën tangërllëk ai e heq. Ai tremb edhe të vetët kështu, por vetëm Metën nuk e tremb, se i ka drejtuar një pushkë bosh.” -thote Shehi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *