E la i dashuri se ishte shumë e shëndoshë, Alida humbet 76 kg dhe bëhet super femër

admin 0

E la i dashuri se ishte shumë e shëndoshë, Alida humbet 76 kg dhe bëhet super femër

Një vajzë 27 vjeçare ka arritur që të humbasë 76 kilogramë, pasi i dashuri i saj i tha se është “shumë e shëndoshë”.Alida Dreyer ishte 145 kilogramë, pasi ushqehej me ushqime shumë të yndyrshme dhe sheqer për vite me radhë.Në shkollë e tallnin, e si pasojë ajo ka menduar që edhe të kryente vetëvr.asje.
Në moshë 13 vjeçare ajo u diagnostikua me Sindromën Polikistike të Vezës (PCOS), e cila shkakton shtim në peshë.Madje edhe i dashuri i saj prej 3 vitesh e la se ishte shumë e shëndoshë dhe nuk binte në peshë.Ndërkohë në moshën 23 vjeçare ajo kuptoi se nuk mund të kishte fëmijë nëse nuk binte nga pesha, e si pasojë vendosi që të bënte ndryshimin drastik
Ajo tregon se kur lidhja e saj përfundoi, bota e saj u shemb, ndaj nisi të kujdesej për veten.27-vjeçarja nga Australia tregon se nisi të donte më shumë veten, e si pasojë nisi edhe një dietë strikte.
Gjithashtu ajo realizoi edhe një operacion për të hequr kilogramët e tepërt, e tani duhet thënë se duket një njeri krejt tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *