E lash burrin se ma ngucte motren i thoshte a e bejm…

admin 0

E lash burrin se ma ngucte motren i thoshte a e bejm…

U martova heret 18 vjece mami me detyroi te martohem sepse babi na pat lan, burri jem ne at koh i kishte 32 vjet un isha e lumtur deri nje dit kur shkum te mami me ndejt e i zuna ndhom me motren teme aj tu i thon a e bejm bashk dhe un bertita nuk di si kam vepru at moment dhe u ndava prej tij motra jeme mthojke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *