E Mbani Mend Aktoren E Bukur Shqiptare Që Luante Almën? Ja Si Duket Ajo Sot Dhe Ku Jeton

admin 0

E Mbani Mend Aktoren E Bukur Shqiptare Që Luante Almën? Ja Si Duket Ajo Sot Dhe Ku Jeton

Në vitet e para të dem okracisë pati fatin të merrte një ftesë nga shkolla e fa mshme franceze “Flo rent” për të bërë një eksp eriencë të cilën ia ofroi z.François Florent,
krijuesi dhe dre jtuesi i të kësaj shkolle franceze e in ternac ionaleU nis drejt Parisit të fam shëm ku prindërit e saj hynë në b orxh për ti paguar biletën e avionit.
Komedia “Edhe ashtu edhe kështu”, me regji dhe skenar të Bujar Kapexhiut, me muzikë të Ardit Gjebresë është prodhuar në vitin 1989 nga “Kinostudio Shqipëria e Re”.
Sesilia Plasari ishte vetëm 23 vjeçe kur luajti në filmin “Edhe kështu edhe ashtu”.
Shënonte viti 1989 dhe era e ndry shimeve në bll okun ko munist kishte filluar të f rynte edhe në Shqipëri. Me një stil flokësh të rrallë për kohën dhe një fytyrë ëngjellore ajo mahniti shik uesit me pamjen e saj gjatë asaj periudhe,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *