E Mbani Mend Kolonelin E “Hekurt” Që Arrestoi Bosat E Kri.Mit?! Mësoni Ç’i Ka Ndodhur Sot Me Policinë

admin 0

E Mbani Mend Kolonelin E “Hekurt” Që Arrestoi Bosat E Kri.Mit?! Mësoni Ç’i Ka Ndodhur Sot Me Policinë

E mbani mend ish-drejtorin e Policisë së Elbasanit Edmond Kosenin?! Sot emri i tij është rikthyer në vëmendjen e publikut.Uniformat blu i kanë sekuestruar makinën e blinduar.
Aksioni për sekuestrimin e automjetit të Kosenit është bërë në Peqin nga forcat operacionale.
Vetë Koseni është shoqëruar nga policia dhe më pas është lënë i lirë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur vid.eon ↓↓ artikulli vazhdon..

Kush është Edmond Koseni? Ai njihet si komisari i Peqinit të vitit 1997, i vetmi vend ku nuk u shpërthyen depot e ar.m.ëve. Ai arr.estoi Nehat Kullën e Tan Kateshin emra të famshëm të botës së krimit, në Shqipërinë e 18 viteve më parë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *