E morën peng dhe e rrahën LIVE, motra e Encës bëhet virale duke kërcyer ‘twerk’ me Kozakun (video)

admin 0

E morën peng dhe e rrahën LIVE, motra e Encës bëhet virale duke kërcyer ‘twerk’ me Kozakun (video)

Rrjetet sociale si Instagram dhe Tik Tok janë kthyer në “kohën” e preferuar të të rinjve shqiptar, ku disa bëjnë biznes e disa krijojnë she rre deri në tra gjedi.
Rasti i djeshëm i të riut Kozak Braci, i cili u mor peng nga disa persona pas sharjeve në rrjetet sociale,ka bërë bujë të madhe dhe vazhdon të bëjë si një këmbanë alarmi edhe për policinë e Shtetit.
Kozak Braci, i njohur “si mbreti i Instagramit”njihet për she rret online me figura të njohura të ekranit dhe personazhe problematike të botës së kr imit.Por she rri me Fabio Dushkun, një person shumë i famshëm në bu rgun grek, i ka kushtuar atij shumë.Fillimisht Braçi u su lmua me një lë ndë shpërt hyese k apsoll, në hyrje të banesës së tij, pastaj u mor peng nga miqtë e ngushtë të Dushkut.

Duke qenë se ky rast ka bërë shumë bujë dhe ka marrë vëmendjen makismale, në rrjet janë sjell në kujtim disa video me të vjetra të tij e ndër to edhe një video me motrën e Encës, Uindi Haxhiajn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *