E njohim si Bora Zemani, por ky është emri i vërtetë i moderatores dhe paska një histori të veçantë qe do ju habise

admin 0

E njohim si Bora Zemani, por ky është emri i vërtetë i moderatores dhe paska një histori të veçantë qe do ju habise

E njohim si Bora Zemani, por ky është emri i vërtetë i moderatores dhe paska një histori të veçantë qe do ju habise
Duke qënë se ka lindur në janar mamaja e Borës kishtë parë në atë kohë në ‘Teatrin e Operës dhe Baletit’ operën shqiptare ‘Borana’ dhe nga kjo vepër ishte frymëzuar për t’ja vendosur emrin vajzës së saj..…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *