E PA BESUESHME | Nuk Mund Ta Besoni Sa Mije Euro I Kushtoi Udhetimi Albin Kurtit Per Ne Tirane Per Votim

admin 0

E PA BESUESHME | Nuk Mund Ta Besoni Sa Mije Euro I Kushtoi Udhetimi Albin Kurtit Per Ne Tirane Per Votim

Behramaj: Ja sa mijëra euro i kushtoi buxhetit të Kosovë s një votë e Albin Kurtit sot në Tiranë.Adil Behramaj, ish këshilltar i ish presidentit, Hashim Thaçi ka bërë një përllogaritje të shpenzimeve që sot bëri kryemini,strit i Kosovës, Albin Kurti me rastin e vo,timit në Tiranë për zgjedhjet parla,mentare atje.

“Qe shpenzimet e Kurtit nga taksat to na për një votë të tij për Boiken Abazin. 5 xhipa nga 100 euro ka,rburant, 500 euro. Së paku 10 policë të mbro,jtjes së afërt nga 35 euro mëditje, 350 euro. Kurti dhe ek ipi i tij, po ashtu, së paku 10 veta nga 35 euro mëditje, 350 euro. Ndërsa, një drekë për të gjithë këta shkon deri në 2 mijë euro! Si përfu,ndim, me këtë buxhet do të blihes,hin së paku 250 vaksina për qyteta rët e Kosovës ose nëse vlerësojmë me politikën sociale të Kurtit, mund të blihesh in rreth 8 mijë bukë!”, ka shkruar Behramaj.Sipas kësaj llogarie, i bie që Kurti nga paratë e taksap,aguesve të Kosovës ka shpe,nzuar 3200 euro në total.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *