E pabesueshme! Kjo është serbja e cila kërkon që në Parlamentin e Serbisë të flitet shqip

admin 0


Drejtoresha e Zyrës për të Drejtat e Njeriut për Pakicat znj. Suzana Paunov sot ka kërkuar që përfaqësuesit e pakicave në Parlamentin serb, sikur shqiptarët dhe pakicat tjera të mund të flaisn gjuhën e tyre amtare ne Kuvendin e Serbisë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” Sipas znj. Paunoviq “anëtarët e pakicave në parlament mund të flasin në gjuhën e tyre amtare”. (“Pripadnici manjina u parlamentu mogu da se obraćaju na maternjem jeziku”)//

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *