E PAPRITUR Albin Kurti nuk ndodhet ne salle per kuorumin e Vjosa Osmanit? Cfare po ndodh?!!

admin 0


E PAPRITUR Albin Kurti nuk ndodhet ne salle per kuorumin e Vjosa Osmanit? Cfare po ndodh?!!

E PAPRITUR Albin Kurti nuk ndodhet ne salle per kuorumin e Vjosa Osmanit? Cfare po ndodh?!! Cfare po ndodh sot gjate kuorumit te presidentit te vendit tone kryeministri i vendit nga rradhet e Levizjes Vetevendosje nuk po duket askund ne karrigen etij ku zakonisht dhe qendron, gjate numerimit te votave tani drejtperdrejt nuk po duket askund Albin Kurti i cili edhe e ka propozuar Vjosa Osmanin per presidente. Cfare po ndodh ku eshte Albini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *