E PAPRITUR/ Amerika Po Kerkon Qe Greqia Ta Njohe Kosoven !! Po I Nenshrohet Presion…

admin 0

E PAPRITUR/ Amerika Po Kerkon Qe Greqia Ta Njohe Kosoven !! Po I Nenshrohet Presion…

Siç shkru.an Vesti online duke iu referuar buri.meve te tyre diplomatike, eshte e rendesishme per Uashin.gtonin qe Athina ta njohe pa varesine e Kosoves perpara vazhdimisht te dia logut midis Prishtines dhe Beogradit ne Bruksel, i cili eshte plani.fikuar ne mes te qershorit. Ideja eshte te dobe.sohet pozicioni i Serbise me njohjen greke dhe te tre.gohet qe pavaresia e Kosoves eshte pune e kryer. Ekspertet para lajmerojne gjithashtu se ne rast se Greqia i nen shtrohet presionit te SHBAve dhe e njeh Kosoves, kjo do te nen kuptoje shkelje te marre.veshjes se Washingtonit, pas se ciles Serbia mund dhe duhet te filloje fusha.ten e cnjohjeve, shkroi Vesti Online.
Sipas Ves.ti Online, Biden po ben presion ekono.mik mbi Greqine. Ne kete artikull te tyre thuhet gjith ashtu se Amerika po i kuzh.tezn greket me ndihme financiare, investime, hua te reja dhe ri programimin e huave te vjetra. Gjith ashtu, ne kete shkrim te tyre thu.het se nese Greqia e njeh Kosoven atehere ka te ngja.re qe Spanja, Rumania, Qipro dhe Sllovakia do te ndje.kin shembullin e njejte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *