E PAPRITUR/ Eurodeputeti Austriak Tregon Se Cili Politikan I Njohur I Kosoves Ishte Pro Ndryshimit Te Kufijve!

admin 0

E PAPRITUR/ Eurodeputeti Austriak Tregon Se Cili Politikan I Njohur I Kosoves Ishte Pro Ndryshimit Te Kufijve!

Eurodeputeti nga Austria, Lukas Mandl, ka thënë se deri tash ka takuar vetëm një per.son nga Kosova që ka qenë në favor të ndry.shimit të kufijve.
Ai sipas tij ishte ish-pre.sidenti Hashim Thaçi.
Ai tha për Euronews se Kryeministri Kurti iu ka prem.tuar se dialogu me Serbinë, nis në muajin qershor.
Për këtë proces euro-deputeti nga Austria, tha se është di.alog mes dy vendeve, Kosovës e Serbisë e jo mes dy qyteteve siç i thonë disa Prishtinës dhe Beo.gradit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *