Sali Berisha çon pesh Shqipetaret me kete qe zbuloi per Edi Ramen dhe Vucic

admin 0

Sali Berisha çon pesh Shqipetaret me kete qe zbuloi per Edi Ramen dhe Vucic

Depu teti i PDse ne Shqiperi, Sali Berisha ka the.ne se iniciativa e Minishengenit e fi.lluar nga Rama, Vucici e Zaev eshte desta bilizuese per Ballkanin. Berisha ka the ne se kjo aleance trila.terale nuk i sherben paqes ne Ballkan, por nxit fan.tazmat e vjetra dhe riva.litete te panevojshme.
Edi Rama po per doret nga Aleksandar Vuçiq per te kapur auto.ritetet e Kosoves me te cilat Vucic nuk po mund te me rret vesh, tha Sali Berisha. Ishkrye ministri i Shqiperise thote se ne Uashin.gton Kosova dhe Serbia u paraqiten si te bara.barta derisa sipas tij ne Mini.shengen keto shtete nuk po para qiten te barabarta.
Berisha ka the ne se nuk do te ishte kun.der Minishengenit nese ajo te do ishte e bara.barte per te gjitha shtetet pjese marrese. Ne se nuk eshte Mali i Zi, Bosnja, Kosova, me Mini.shengenin po krijohet nje aleance politike trila.terale karshi vendeve tjera e me se shumti ale.ance kunder Kosoves.
Aleksander Vucici nuk e pra non Kosoven si te barabarte mes te bara.barteve, tha Berisha.
Lide ri historik i PD-se ne Shqiperi tho.te se Ballkani e ka provuar hegje.monine e Serbise. Albin Kurti nuk ka kerkuar asgje me shume se barazi mes shteteve, tha pastaj Saliu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *