E përjashtuan nga emisioni pasi Arjoni tha se ka bërë me të, por Ana do të dalë sërish në televizor/ Ja ku

admin 0


Pak kohë më parë, skandali Ana-Arjon bëri bujë të madhe kudo në rrjet dhe në media.
Menjëherë pas kësaj, dy konkurrentët u përjashtuan nga “Përputhen”. Së shpejti, Anën do ta shikojmë në një tjetër program “dating”.

Në Kosovë ka nisur një emision i ngjashëm me “Përputhen”, i titulluar “It’s my love”.

Në një intervistë për “Express Rozë”, drejtuesi i këtij emisioni, Kika ka treguar se Ana do t’i bashkohet versionit kosovar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *