E Pyesin A Të Vesh Vjehrra Me Dimija, Nusja E Shpatit: Për Veshje Pyetem Unë

admin 0

E Pyesin A Të Vesh Vjehrra Me Dimija, Nusja E Shpatit: Për Veshje Pyetem Unë

E Pyesin A Të Vesh Vjehrra Me Dimija, Nusja E Shpatit: Për Veshje Pyetem Unë
Nusja e Shpat Kasapit, Selvije Jao kohë më parë pati treguar se nuk i pëlqejnë shumë veshjet tradicionale.E pikërisht për këtë ju bë një pyetja nga përcjellësit e saj, shkruan InfoKosova.
Dikush i tha se ae vesh vjehrra në dimija pasi vjehrrat kanë qejf nuset e rregulluara.
Ndërsa ajo tha se për veshje pyetet vetë se cfarë dëshiron të vesh dhe nuk i do këto harxhime në jetë dhe më mirë modeste se sa e ngarkuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *