E Reja Jep Shpirt Në Vend, Zi Dhe Lot Te Familjarët: Ajo Ishte Vetëm 21 Vjeç Plot Ëndrra E Dëshira – Kush Ngushellon , Iu Plotesofte Cdo Deshire

admin 0


E Reja Jep Shpirt Në Vend, Zi Dhe Lot Te Familjarët: Ajo Ishte Vetëm 21 Vjeç Plot Ëndrra E Dëshira – Kush Ngushellon , Iu Plotesofte Cdo Deshire

Familja e një gruaje skoceze ‘shumë të dashur’ është mjaft e më rzi tur.
Vajza e tyre d.ha shpirt pasi një aks.iden ti në një fermë.
Caroline Rennie, 21 vjeç dha shpirt në një fushë pranë A947 afër Turiff në Aberdeenshire rreth orës 16:00 dje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *