E Rrallë, Lind Trinjakë Identikë – Kush URON Iu Gezofte ZEMRA

admin 0

E Rrallë, Lind Trinjakë Identikë – Kush URON Iu Gezofte ZEMRA

Alena Latifi, 29-vjeç dhe bashkëshorti i saj Arbeni 31 vjeç, ishin shumë të lumtur kur mësuan se do të bëheshin prindër.Çifti shkoi ne Australi, ishte shumë i entuziazmuar me lajmin, por ajo çfarë i habiti edhe më shumë ishte vizita e parë në spital, ku në ultrazërin e parë kishte 3 zemra që rrihnin.Ata nuk kishin ndonjë histori në familjet e tyre me lindje të shumfishta dhe ishin shumë të habitur me lajmin se familja e tyre do të rritej me 3, vetëm nga shtatzënia e parë.Foshnjet lindën në Maj të vitit 2020 dhe ishin tre djem identikë. Urime dhe shendet per engjujt e vogel. Hvp v1de0n e mp0shtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *