E Tepron Me Fjale Te Renda Valon Syla | – “Glauku Vjosa E Albini E Shajn UÇK-Në” …

admin 0

E Tepron Me Fjale Te Renda Valon Syla | – “Glauku Vjosa E Albini E Shajn UÇK-Në” …

Gazetari Valon Syla ka komentuar plan-programin e Qeverisë Kurti 2, duke theksuar se kjo qeveri nuk po bën asgjë në drejtim të sigu rimit të va ksi nave.Valon Syla në Pressing të T7 ka thënë se krerët e shtetit, më shumë i shohim duke bërë përkujtime sesa duke punuar për t’i sig uru ar va ks in at.
“Na nuk i shohim këta duke kërkuar vak si na, nëse i analizojmë lajmet e tri javëve të fundit, i shohim kryesisht nëpër përk ujtime. E shohim Glaukun, Vjosa Osmanin me Albinin bashkë, ne e dimë që muaji mars dhe deri në maj Kosova ka shumë përk ujtime, por në anën tjetër e sh ajnë UÇK-në”, tha Valon Syla.

“As nuk kërkojnë va ks ina, as nuk tregojnë se si do t’i sigur ojnë. Bëjnë plane ideore-dëshirore, të tipit do duhej të ishte kështu a në fakt va ksi nat do duhej të ishin në frigorifer dhe të fillonte va ksin i mi”, shtoi ai.Valon Syla shume shpesh eshte aktiv ne rrjetet e tij sociale duke k ritikuar kryeminstrin,presidenten e qeverine ne pergjithesi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *