E Trishtë/ Pësoi Go.Ditje Në Tru, Humb Je.Tën Këngëtarja E Njohur

admin 0


E Trishtë/ Pësoi Go.Ditje Në Tru, Humb Je.Tën Këngëtarja E Njohur

Këngëtarja e njohur ka humbur j .etën në moshën 73-vjeçare. Millie Small ka pësuar një go dit/.je në tru, në shtëpinë e saj në Angli.
Këngëtarja u bë e njohur me këngën “My boy llollipop”. Kjo këngë në vitin 1964 ishte një ndër më të dëgjuarat në SHBA dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *