Edhe Arbana Osmani Ka Nisur Ngadalë-Ngadalë Të ‘Deshet’

admin 0

Edhe Arbana Osmani Ka Nisur Ngadalë-Ngadalë Të ‘Deshet’

Arbana Osmani është një nga fytyrat më të dashura të ekranit.
Ajo padyshim është një nga moderatoret më të artikuluara që ka televizoni shqiptar, me një karrierë të suksesshme.
Moderatorja gjithashtu njihet edhe për energjinë pozitive që përcjellë dhe stilin e veçantë që ka.
Kohët e fundit është vënë re se edhe Arbana, ngadalë ngadalë ka filluar të ekspozojë më shumë linjat dhe të sjellë fotografi më te zjarrta se zakonisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *