Edhe një i ri bën krenarë gjithë Kosovën, bëhet pjesë e Marinës Amerikane

admin 0

Edhe një i ri bën krenarë gjithë Kosovën, bëhet pjesë e Marinës Amerikane

Advertisement
Edhe një i ri bën krenarë gjithë Kosovë, bëhet pjesë e Marinës Amerikane
Jon Hoti është një i ri nga Prizreni i Kosovës, që dje ka arritur të diplomojë në Huston dhe të bëhet pjesë e Marinës……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *