Edi Rama ‘Emocionohet’ :”Më Mungon Hashim Thaçi,Një Prej Shqiptarëve Më Të Mëdhenj”

admin 0

Edi Rama ‘Emocionohet’ :”Më Mungon Hashim Thaçi,Një Prej Shqiptarëve Më Të Mëdhenj”

Sot në aeroportin e Kukësit u ul avioni i parë.Në fjalimin e tij kryeministri Edi Rama përmendi edhe ish-presidentin Hashim Thaçi i cili gjendet në Hagë në përballjen me drejtësinë.Ai e ka quajtur Hashim Thaçin një prej shqiptarëve më të mëdhenj, dhe ka shprehur bindjen se historia do ta konsiderojë të tillë.

Rama ka përmendur edhe presidentin e nd.jerë Ibrahim Rugova.“Më mungon shumë sot, një prej shqiptarëve më të mëdhenj, jam i bindur se historia të tillë do ta konsiderojë, Hashim Thaçi. Dhe prej këtu nuk e di a më ndjek, a do të mund të më ndjekë, por do të dëshiroja t’i çoja një përqafim dhe ti thosha se në muret e këtij aeroporti gjendet një moment, kur Thaci dhe Rugova të ulur bashkë i hapën rrugë procesit pa kthim, çlirimit përfundimtar të Kosovës” tha Kryeminstri Shqiptar Edi Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *